Leile disponerer ingen egne boliger. Men vi hjelper deg å få bolig på tre måter:

1: Vi setter deg i stand til å lykkes på leiemarkedet gjennom smarte anbefalinger, hjelp med budsjettering, og ved å hjelpe deg å finne noen å bo sammen med.

2: Vi formidler info om ledige SiO studentboliger, dersom disse passer dine preferanser. SiO har omlag 9000 studentboliger i Oslo, med ulik tilgjengelighet gjennom studieåret. Når noe blir ledig, vet vi det først.

3: Leile-brukere kan legge ut ledige rom i deres kollektiv. Det vises på profilen deres, og du kan velge å se alle som har lagt ut ledig rom i en egen fane på siden "Finn noen å bo med".